About

Hallo iedereen! AnSjJ2 is mijn nickname sinds de registratie op desims2 site, maar mijn echte naam is Angelica! Een naam waar iedereen nogal over heen schijnt te struikelen… Maar goed je mag mij noemen zoals je wilt! (Behalve lelijke dingen natuurlijk). Ik ben 19 lentes jong en volg de opleiding: ICT Netwerkbeheerder/Systeembeheerder gewoon op het MBO! Naast Simsen, aan computers sleutelen en legendarische (kuch) muziek maken heb ik nog een hobby. Je raad het vast al: Schrijven. Van gedichten tot eindeloze verhalen.

Mijn Sims verslaving begon allemaal toen ik een jaar of negen a tien was, de leeftijd waarop alles heel speciaal is/was en vooral dat ene spelletje bij een vriendinnetje. Nooit wist ik de naam van het spel en liet het maar voor wat het was en speelde het gewoon bij haar, toen mijn ouders eindelijk een computer gingen aanschaffen (toen was ik ongeveer 13, en wist toen het naam van het spel al) ben ik gelijk alle delen van Sims 2 gaan halen. Nou ja ervoor gaan sparen! Op die leeftijd besloten mijn ouders dat ik moest gaan sparen voor de dingen die ik wou en ben toen begonnen met een folder wijk. Ik sloot mijzelf aan bij De Sims 2 site in 2005 en ging gelijk over naar het Sims 3 forum toen die kwam, ik werd verslaafd en toen de sims 3 dus (eindelijk) kwam werd het alleen maar erger!

Voordat ik mij op Sims nieuws had aangesloten volgde ik de site al wel een tijdje maar durfde niet echt op het forum te posten. Maar toen ik een verhaal begon heb ik het toch gedaan en heb daar nu een jaar tot anderhalf jaar later nog steeds geen spijt van!

Verder weet ik eigenlijk niet zo veel te vertellen, als je iets persoonlijks van mij wilt weten mag je het altijd vragen!

Liefs AnSjJ2

Plaats een reactie