Veilige download sites


Iedereen wil wel weten waar er veilige downloads zijn (neem ik aan), omdat de sims 3 niet erg stabiel is met de laatste updates die er zijn geweest. Één verkeerde download en je spel ligt plat, en om dan nog eens gaan uit te zoeken welke download het was voor dat het spel het weer doet.
Nou dat is gewoon zoeken in een hooi berg!  Het leek mij dus wel leuk om een soort ‘Veilige’ download sites hoekje te creeëren op de site, niet alleen om jullie te laten weten waar je veilig kunt downloaden, maar ook kunnen jullie dan gelijk mijn favoriete sites zien waar ik onder andere download voor de 10G. En zo kan je je eigen simmies veilig mooi maken!
Veilige download sites: 
Artikel nummer 1    All-About-Style
    Artikel nummer 2    The Sims Resource
 Artikel nummer 3        LorandiaSims3 
Verwacht: 
PeggyZone
NewSea
Heb jij nog site’s waar je dol op bent (Sims gerelateerd) en je graag een persoonlijke mening wilt lezen van iemand anders?
Twijfel niet en zet het in een comment hier onder !

2 gedachten over “Veilige download sites

  1. Hi Angelica, het ziet er allemaal erg verzorgd en leuk uit en je tips en ideeen zijn altijd welkom. Misschien een tip om de spellingscontrole te gebruiken, want er staan hier en daar wat foutjes in je teksten.

    In je artikel over TSR staat bij pay/free downloads dat je dat kan doen, “maar daar hebben we onze eigen site voor”. Ik heb op het woordje “site” geklikt en krijg dan een index te zien met mogelijkheden voor downloads (?). Een paar vraagjes hierover: zijn dit allemaal downloads voor SIms 3 of zitten er ook andere tussen? Kan je ergens vinden welke downloads dit betreft of moet je die zelf eerst opzoeken op TSR? Is het toegestaan om deze downloadlijst te gebruiken of wat is precies hier de bedoeling van?
    Ik ben altijd een beetje huiverig van downloads maar geef eerlijk toe dat ik hele leuke tegenkom en dan de verleiding niet altijd kan weerstaan 🙂
    Ik hoop dat je me kan uitleggen wat de bedoeling is van deze index.
    Verder veel succes met je blog..

    • Hallo Anja,

      Bedankt voor de tips en het compliment! Deze artikelen zijn een aantal jaren geleden geschreven dus het kan kloppen dat er meer spelfouten in zitten dan tegenwoordig (Hoop ik dan maar).
      De site waar ik naar toe link is een site die het gewoon niet nodig vind dat sites zoals: TSR, zeggen dat je voor bepaalde downloads moet betalen. Het geen wat hun doen is: Het bestand van die site af halen en uploaden op hun server, zodat mensen hem gratis kunnen downloaden. Hiervoor moet je natuurlijk wel de naam weten van het geen wat je wilt downloaden!
      Ik ben zelf ook huiverig met downloads, ze zijn soms niet te vertrouwen!

      De index is eigenlijk heel Simpel, je TS2 en TS3 staan. Deze staan voor The Sims 2, en The Sims 3. Wanneer je een download wilt voor De Sims 3, klik op je TS3. Vervolgens kijk je van welke site je de download wilt hebben, klik je daarop en dan de naam van de download, het enige wat je dan hoeft te doen is het bestand downloaden en in je packages te zetten!

      Heb je meer vragen dan hoor ik dit graag!

Plaats een reactie